Aankoop retourneert

Verzending

Gratis verzending binnen de Verenigde Staten voor alle bestellingen van meer dan $ 19 met USPS First Class-pakket, Priority Mail of UPS Ground. Bestellingen onder de $ 19 hebben een vast verzendtarief van $ 5 en worden verzonden met het USPS First Class-pakket. Er wordt één werkdag verwerkt, dus over het algemeen duurt de levering tussen de 2 en 5 dagen, afhankelijk van uw locatie (* Let op, First Class Mail en Priority Mail zijn geen gegarandeerde levering van USPS-services).

Hoewel we normaal gesproken geen handtekeningbevestiging nodig hebben voor de bezorging, kan uw lokale postkantoor erom vragen, afhankelijk van uw regio. Bovendien is de handtekening vereist voor bestellingen met een waarde van meer dan $ 50.

Oppakken

We zijn niet fysiek aanwezig en helaas is ophalen op dit moment niet mogelijk. We hebben echter winkels in de buurt van Chicagoland die ons product verkopen. Neem contact met ons op, dan wijzen we u de dichtstbijzijnde toe.

Belastingen

Er is geen omzetbelasting voor bestellingen die buiten Illinois worden verzonden.

UGears US (Ukidz LLC) is gevestigd in Illinois en belastingen worden geïnd voor bestellingen binnen de staat. De huidige geïnde belasting is 10%. Onze winkelwagen berekent automatisch de juiste belastingen tijdens het afrekenproces.

We zijn niet verplicht om omzetbelasting te innen op bestellingen die buiten Illinois worden geleverd. Mogelijk moet u echter omzetbelasting afdragen aan uw lokale belastingdienst.

Order volgen

Zodra de bestelling is verwerkt, wordt de trackinginformatie naar het opgegeven adres gemaild. U kunt het pakket volgen op USPS.com.

Heeft u nog vraag?